2012. február 27., hétfő

Wartburg karburátor ?

3 nap félp álomszép Salzkammergut,Hallstätter See - Jelenlegi ára: 39 500 Ft

Seehotel Am Hallstätter See***
4831 Obertraun
A Seehotel am Hallstättersee szálló a Hallstatt-tó partja mentén, Salzkammergut régió Obertraun településén várja vendégeit a festői szépségű tóra és a Dachstein-hegyvonulatra nyíló kilátással, valamint hangulatos kerttel és medencével.
A szálloda szobáihoz saját erkély is tartozik, amelyek többségéről a tóra nyílik kilátás.
A hotel egész területén ingyenes Wi-Fi hozzáférés vehető igénybe. A vendégek további kényelméről ingyenes parkolási lehetőség gondoskodik. Felár ellenében korlátozott számban garázs is rendelkezésre áll.
Az étterem napközben könnyű harapnivalókkal, esténként pedig ízletes fogásokkal csábítja vendégeit.
A Krippenstein síterület mindössze 2 km-re, Dachstein-West sípályái pedig 16 km-re helyezkednek el a Seehotel am Hallstättersee épületétől. Az ingyenes síbusz megállója a szállodától körülbelül 200 méterre található.
A nyári hónapokban a hotel nagyszerű szálláslehetőséget kínál a túrázás szerelmeseinek, illetve azoknak akik szeretnék felkeresni Hallstatt és Bad Ischl üdülővárosokat.
A szálláshely szobáinak száma: 22
 
 
 
E
n
kilátás a szobákból
 
Dachstein-i gleccservasút 12 km, majdnem 3000 méter magasban. Élvezze szabadsága napjait városnézéssel, síeléssel, sífutással, hegymászással, kirándulással vagy körutazásokkal. Csodálja meg a lélegzetelállító kilátást Csehországig és Szlovéniáig.
A Dachstein gleccserfelvonó kényelemben feljuttatja önt az UNESCO által a Természeti Világörökség részévé nyilvánított Dachstein páratlan szépségű hegyei közé. Dachstein az egyedülálló, környezete fölé magasodó csúcsával az Alpok legszebb kilátóhegyeinek egyike.
ÚJ: Dachstein Sky Walk – az Alpok legkülönlegesebb kilátója! Az „ Alpok erkélye“ 2700 méter tengerszintfeletti magasságban trónol , egészen fent, a Hunerkogel 250 méter mély függőleges meredélyének legtetején. A Sky Walk padlója most vadi új üvegpadló - a semmi máshoz sem fogható ki- és lelátás garantált! Az ember szinte repül a látható talaj híjján az Alpok legszebb csúcsai között... Ezek a gondolatok fegyorsítják a szívverést és igazán nagy kedvet csinálnak mindenféle sporthoz.
Kirándulóparadicsom: kirándulás az Alpok legkeletibb gleccserén. • Síeljen Stájerország tetején - 6 különböz felvonó • A világ elitjének sífutótréning-centruma, pályák 18 km hoszszúságig • Burton Dachstein Super Park snowboardosoknak és szabad stílusban síelőknek • Túra-Eldorádó: Dachstein-átkelés, Osztrák nemzeti sítúra! • Mászóaréna: hegymászóparadicsom közel 3. 000 méteren
 
Hallstatt a Salzkammerguti-tóvidék egyik gyöngyszeme, sóbányája része az UNESCO Világörökségének. Ez az a hely, ahol a só és az azt kitermelő elődök nyomában egészen a hegy gyomrába csúszdázhatunk. A közelben lévő Dachstein-West síterület Felső-Ausztria legnagyobb síterepe. A Hallstatti-tó (Hallstättersee) egyike Salzkammergut 76 csodálatos tavának.
Salzkammergut egyik talán legszebb helyen fekvő, és legkülönlegesebb módon épült városkája Hallstatt.   A térhiány miatt házai szorosan egymáshoz tapadnak.
A város közepén a templom mellett találhatjuk a Mühlbach folyó vízeséseit. Érdekesség, és jól illusztrálja a városka szűk helyviszonyait, hogy a keskeny temető mellett áll az u. n. Csontház, ahová időnként kiürítették a sírokat, és átvitték a csontokat névvel ellátva.
1997 óta Hallstatt a világ legrégebbi sóbányájával az UNESCO világörökségének része.
 
Az utalvány tartalma 2 személy részére :
-3 nap/2 éj kényelmes duplaágyas , balkonos szobában
-2 bőséges büféreggeli
-2 alkalommal 3 fogásos vacsora
-szabadtéri medence használata
-ingyenes parkoló
Az ajánlat 1 évig érvényes, kivéve június 1-augusztus 30, november 1-december 8, Szilveszter időszakok.
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, csak abban az esetben licitáljon ha a fent leírt feltételek megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Jelenlegi ára: 39 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-25 22:32
. 3 nap félp álomszép Salzkammergut,Hallstätter See - Jelenlegi ára: 39 500 Ft

Fontos